wie ben ik, wat wil ik?

Zeven jaar geleden sprong ik in het diepe. Ik nam ontslag. Een baan die perfect aansloot bij mijn studies, mij (financieel) zekerheid en veiligheid bood, waar op het eerste gezicht niets mis mee was. En toch nam ik dit besluit. Waarom? Wat dacht ik te vinden? Waarom kon ik niet gewoon blijven, net als de rest? Lees het in mijn nieuwste blog…

is dit het nou?

Het was stipt 9.00 ‘s ochtends. Ik stond als eerste bij de koffie-automaat om een rondje te halen voor mijn collega’s. In gedachten dwaalde ik af en keek om me heen. Ik dacht ‘is dit het nou? Wil ik op deze manier verder?’ Waar is mijn passie, energie, mijn vuur?  Op dat moment nam ik een groots besluit: ‘ik neem ontslag’. Een sprong in een diep zwart gat. Vol onzekerheid, twijfels, loslaten.

Mezelf ont-moeten

Ik had een missie: mezelf ont-moeten. Alles loslaten wat voor een ieder als ‘normaal’ wordt gezien. Patronen, systemen, conditioneringen. Wie ben ik dan eigenlijk? Als ik niet bij deze verzekeraar werk, geen echtgenote, moeder, dochter, vriendin ben. En wat wil ik dan? Wat zijn eigenlijk mijn dromen, verlangens in mijn leven? Ik had geen flauw idee…

spons

Waar moest ik beginnen… Geen idee! Mijn zoektocht kostte me bakken met tijd en energie. Waar kon ik de juiste begeleiding vinden? Niet in een steriele kamer, maar iemand me rechtstreeks vragen stelde en me een enquete voorschotelde. Maar het moest ook niet te zweverig. Liefst de combi tussen efficiënt, intuïtie en humor, een stukje luchtigheid. Ik volgde veel trainingen op het gebied van Mindfulness, Zelfcompassie, Persoonlijke ontwikkeling, yoga. Ik las oneindig veel boeken over geluk, succesvolle mensen, NLP, leven in vrijheid, leren loslaten en werken met je beperkende overtuigingen. Ik veranderde in een echte ‘Droom-spons’ :-).

levensvreugde

En toen ont-moette ik mijzelf. Ontdekte dat zelfs ík dromen had! En dat die dromen mij ontzettend veel energie en levensvreugde gaven. Alleen de gedachte al! Niet alleen droomde ik meer, ik realiseerde ze ook. Van heel klein tot heel groot. Van onverdeelde aandachtsmomenten creëren met mijn kinderen en meer de natuur in tot aan een wereldreis van een half jaar.  Ik leerde over wat ik nodig heb om gelukkig te zijn. En ik nam opnieuw een besluit: ik ga al mijn kennis en ervaring op dit gebied bundelen. Ik ontwikkel een training waarin alles samenkomt. Zodat tijd, moeite en geld bespaard kan worden. Doe je Droom werd geboren!

Anders dan anders

Een bijzonder traject, want het is uniek! Wie gaat nu tijdens een coachtraject op een yogamat liggen dromen en het daarna praktisch maken? Ik combineer het ‘voelen’ in meditaties, liggen met gesloten ogen, mindfulness met het daadkrachtige van schrijven, een punt aan de horizon zetten en je eigen koers bepalen. Op die manier heb ik een training ontwikkeld waarin je niet alleen leert te ontspannen, maar je gevoel omzet in gerichte actie. Vanuit je hart. In plaats van uit je hoofd.

durf jij ook?

Volgende week start ik weer met een nieuw Doe je Droom-traject. Een half jaar lang intensieve begeleiding bij het ontdekken van jezelf en het realiseren van je dromen. Wil je hier heel graag bij zijn? Meld je dan nog snel aan, want er is beperkt plek!

Voor particulieren heb ik vanaf nu een vaste lage prijs voor het hele pakket: €899,- incl btw.

Stuur me een berichtje als je vragen hebt en/of je je wilt aanmelden.

Tip: check je werkgever of je gebruik kunt maken van een opleidingsbudget!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top