Judith Triffid Droom Coach Training

On the move…

De brieven, foto’s, herinneringen uit een ver verleden glijden door mijn handen. Ik lach, huil, lees, kijk en ruik een muffe geur dat me doet denken aan onze oude verkleedkleren-zak uit de jaren '80. Al weken gebruik ik iedere vrije minuut om in te pakken. We gaan verhuizen. Naar ons droomhuis. Een verbouwde boerderij uit 1792. Ergens op een verborgen plekje in Drenthe. We gaan de stad verlaten (slik). Een blog over verhuizen, afscheid nemen, opladen en een nieuw begin...

Why-tell-me-why?

Zo’n vijf jaar geleden ontdekte ik dat ik niet mijn draai kan vinden op de plek waar we nu wonen. Ik zocht naar een plekje dat beter bij me paste. Een plek waar ik rust voel, vrijheid, geborgenheid. Het is me niet gelukt dit op de plek te vinden waar we nu wonen. Een proces dat met veel verdriet, schuldgevoelens, weerstand en somberheid gepaard ging. Na 10 jaar is het meer dan de hoogste tijd dit serieus te nemen en te gaan. Ons te storten in een nieuw avontuur. Ontdekken, voelen en ervaren. Ook al betekent dit ook afscheid nemen van zoveel mooie dingen.

naar buiten

Ik zal de stad vreselijk missen. Op mijn fietsje over de Grote Markt. De leuke, lieve mensen uit onze buurt. Maar ik vertrouw op mijn gevoel. Dat waardevolle vriendschappen blijven bestaan. Misschien minder frequent, maar intenser. Onze wereldreis heeft het gevoel, van een nieuwe plek vinden voor ons gezin, versterkt. Afstanden lijken ineens minder groot. Het back to basic gevoel, je tijdloos voelen, lekker buiten zijn, middenin de natuur, onze eigen fruitbomen, hutten bouwen, het buitenleven. Ik snak ernaar.

op de boerderie

Na 5 vijf jaar funda-zoeken, vele huizen bezichtigen (ik kan geen huis meer zien) kwam er plots iets bijzonders op ons pad. Een makelaar vertelde dat hij iets in de verkoop kreeg: "echt iets voor jullie!" Een week later stapten we deze boerderij binnen. En toen gebeurde er wat we samen al jaren zochten en niet vonden. Het juiste gevoel. Zo lastig als het bij eerdere huizen ging, zo gemakkelijk ging het allemaal bij dit huis. Binnen een paar weken hakten we de knoop door en kwam er een einde aan het ‘wij-zoeken-een-huis-tijdperk’. Bijzonder detail was de tekst op de folder van ons nieuwe huis: 'volg je hart', in hetzelfde lettertype als mijn Triffid-logo...

New Beginnings...

De komende week spring ik opnieuw in het diepe. Een intensieve bewustzijnstraining, 12 workshops over thema’s die me aan het hart liggen. Op een plek die mijn hart heeft gestolen. Waar mijn hoofd stil is. Mijn hart het uitschreeuwt. Ibiza. Spannend, maar meer dan klaar om nog meer te voelen, te leven, voor te leven, te absorberen en door te geven. Een investering in mezelf. En in dat wat mij te doen staat. Als moeder, als vrouw, als ondernemer, als mens. Onze verhuizing heeft alles te maken met deze ontwikkeling. Niet alleen rust, verbinding en vrijheid ervaren op een nieuwe plek. Maar vooral ook van binnen, in mezelf. Ik sta op de vooravond van een nieuw begin. De puzzelstukjes vallen, na jaren van onzekerheid, hard werken en doorzetten, eindelijk op hun plek... Let's rock!

Wil jij ook aan de slag met jouw dromen?

Vanaf nu kun je jouw eigen persoonlijke Droomdag boeken. Een dag waarin jij en jouw (nog onontdekte) dromen alle ruimte en aandacht krijgen. Een dag vol rust, ruimte, vrijheid, waarin je aan de hand van mijn 'Doe je Droom'-methode tools aangereikt krijgt om efficiënt en gericht aan de slag te gaan met jouw dromen. Op werk- en/of privevlak. Geef jezelf toestemming om jouw dromen serieus te nemen. 1 dag op maat gemaakt voor JOU. Even uit je dagelijkse sleur, automatische piloot, ver van alle drukke stadsprikkels. Rust, ruimte vrijheid, muziek, meditaties, healthy food en een coach die jou prikkelt en stimuleert  om jezelf nog beter te leren kennen. Stel niet langer uit en boek nu jouw Droomdag via judith@triffid.nl!

Scroll naar top