Van kantoorbaan naar Droombaan

Nog maar zes jaar geleden werkte ik nog bij een verzekeraar als marketing communicatie specialist. Een 'veilige' baan waar ik prima verdiende en exact waar ik voor gestudeerd had. Maar er kriebelde iets. Ik voelde me niet op mijn plek. Ik besloot dit serieus te nemen. Gooide het roer om en nam ontslag. Ik sprong volledig in het diepe, ging meerdere malen kopje onder, maar het bleek het begin te zijn van het ontstaan van mijn Droombedrijf….Triffid the dream company.

Opladen…

Alweer zo’n 5 jaar geleden won ik een weekendje weg voor mezelf. Naar Castricum. Inclusief coaching, lekker eten, 9 andere vrouwen en een fantastische plek. Het heette een ‘oplaadweekend’. Dit weekend betekende voor mij een omslagpunt. Ik had na mijn studies heel braaf gekozen voor een baan waar ik voor gestudeerd had. Maar het voelde niet lekker. Ik voelde me niet mezelf. Ik nam ontslag. Zonder ook maar enig idee te hebben wat ik wél moest gaan doen. Tijdens het Oplaadweekend dook ik in mijn dromen. Nooit bij stilgestaan. Ik was ervan overtuigd dat ik geen dromen had.

Gezond recept

Nu 5 jaar later heb ik mijn eigen droombedrijf opgezet. Ik ben intuitief coach geworden. Ben mijn talenten en kwaliteiten (waar ik me nooit zo bewust van was) gaan inzetten om anderen te helpen. Inmiddels doe ik niets anders dan mijn eigen dromen en die van anderen helpen te realiseren en (nieuw) leven in te blazen. Alles waar ik zelf blij van word heb ik verenigd tot een ‘recept’ waarmee ik inspireer om terug te gaan naar je basis. Ik gebruik de natuur, mijn VW bus, de juiste vragen, (korte) meditaties, muziek, humor, schrijven, stil zijn, hangmatten…tot we bij de kern zijn. Spannend, maar zó vruchtbaar.

Kruip achter het stuur!

Na jarenlang veel trainingen, workshops, opleidingen, masterclasses te hebben gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en je hart volgen, wil ik niets liever dan dit doorgeven. Omdat ik heb ervaren en nog iedere dag ervaar hoeveel kracht, liefde en geluk je haalt door ‘gewoon’ jezelf te zijn en bewuste keuzes te maken. Ik adviseer iedereen om eens vaker stil te staan. Om te voelen, eens oprecht naar dat fluisterende stemmetje in jezelf te luisteren en om daar vervolgens ook daadwerkelijk iets mee te doen. Ik geloof dat we zijn allen een stuk gelukkiger zijn als we wat minder doen wat anderen van ons verwachten en meer luisteren naar wat we eigenlijk zélf willen. Van de automatische piloot naar zelf achter het stuur kruipen.

follow-your-heart-wit

Wil jij ook aan de slag met jouw dromen?

Donderdag 15 november start mijn Doe je Droom-traject. Een traject waarin je jouw dromen (opnieuw) ontdekt, concretiseert en direct aan de slag gaat om het in jouw dagelijkse leven te integreren. Voel je dat het de hoogste tijd is? Geef je dan direct op voor het Doe Je Droom-traject!

Scroll naar top