Ready-Set-Go(al)!

Artboard 4
DJD-DOELEN

“They may say I’m a dreamer. But I’m not the only one”. Dit nummer 'Imagine' van John Lennon was mijn lievelingsliedje van vroeger en nog steeds! Ik heb zo’n Pippi Langkous instelling van ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’. Maar daar win je de oorlog niet mee! Door schade en schande ben ik wijs geworden. En een van de onderdelen die ik enorm miste in mijn eigen persoonlijke zoektocht was: hoe bereik ik nu wat ik zo graag wil?

Dromen is leuk, goed, nuttig, waardevol en gewoon lekker. Maar als je het bij dromen houdt, blijf je altijd op die roze wolk zitten. Dat wil je niet! Je wilt actie in de taxi. Helaas kunnen we als mens veel controleren, alleen ‘het leven’ is niet controleerbaar. Ondanks dat, is er een belangrijk onderdeel dat zorgt dat je focus creëert en je op je pad houdt. Ondanks de tegenslagen of uitdagingen die het leven óók biedt. En dat is: doelen stellen!

Tip:

Als je eenmaal een duidelijk beeld hebt waar jij naartoe wilt met je dromen, koppel je hier doelen aan. Hoe concreter, hoe beter! Dus wil jij fitter en energieker worden? Ontwikkel dan jouw persoonlijke doel. Bijvoorbeeld: ik ga vanaf deze week 1 keer per week een kwartier hardlopen. Houd het realistisch en haalbaar. Wees lief voor jezelf en bouw het op. En vergeet vooral niet je successen te vieren 🙂

Just try it and see for yourself, J.

Triffid icon doe je droom traject

Wil je meer?

Het is zó belangrijk om te blijven dromen! Begin klein en schrijf je vandaag nog in: dan krijg je iedere week een droomstootje in je mailbox!

Scroll naar top