Vind jij je leven belangrijk?

Er zijn zoveel mensen die dit volmondig met een JA! beantwoorden! En toch het grootste gedeelte van hun tijd op de automatische piloot staan. Waarom? Omdat je niet weet wat je eigenlijk wilt of wat bij je past, geen keuzes durft te maken, ergens in gerold bent, teveel blijft nadenken... En het enige dat je zo graag wilt is meer rust, (bewuster) keuzes maken. Duidelijke focus. Meer doen met je talenten. Je droom leven!

Stop met het negeren van je verlangens

Je kunt blijven zitten waar je zit. Geen haan die er naar kraait. En lekker veilig. Maar hoe fijn vind jij dat eigenlijk? Die onrust, de frustratie, het wanhopige gevoel. Hoe langer je wacht, hoe moeilijker het wordt om in actie te komen. Je wordt geleefd en loopt continue achter de feiten aan. En voor je het weet word je wakker en vraag je je af: is dit het nou…

followyourheart-B

Doe je Droom!

Ik help je met het vinden van je dromen. Word je alleen bij de gedachte al blij? Nou, hier laten we het niet bij…in het Doe Je Droom traject gaan we stap voor stap je dromen daadwerkelijk omzetten in echt doen. In resultaat. Zodat jij vanaf nu keuzes kunt maken die bij jou passen. Dat je vanuit jouw eigenheid kunt leven. Met een flinke dosis positiviteit. En het mooie: het is helemaal niet ingewikkeld. Je moet alleen de juiste stappen in de juiste volgorde nemen. En daar help ik je bij.

Wat is Triffid en wie is Judith?

Triffid is een eigenzinnig coachingsbedrijf dat zich sinds 2014 specialiseert in het ontdekken en realiseren van dromen. Aan de hand van de Doe Je Droom-methode inspireert eigenaar Judith Runsink mensen hun hart te volgen. Triffid gelooft dat de wereld een stuk mooier wordt als mensen hun hart durven volgen. Judith heeft op deze manier al tientallen professionals kunnen helpen.

Voor wie?

Triffid Life-Coaching is er voor iedereen die zich herkent in 1 of meerdere kenmerken:

bloem-Y

Druk & vol hoofd

Je hebt een enorme hoeveelheid gedachten en drukte in je hoofd. Je piekert veel. Je schiet daardoor in veel en hard werken of je wordt juist heel passief. Het leidt je continue af om de dingen te doen die je graag wilt doen.

bloem-Y

Onrustig

Door onzekerheid (bijvoorbeeld door Corona), veel gedachten, innerlijke onrust, veranderende omstandigheden op je werk of in je relatie, voel je je onrustig en opgejaagd. Je weet niet meer waar je je aandacht op moet richten, omdat er zoveel keuze is. 

bloem-Y

Gevoelig

Prikkels of indrukken komen intens bij je binnen. Dit kunnen fysieke, emotionele, mentale of spirituele prikkels zijn. Ook kan het zijn dat je een sterk rechtvaardigheidsgevoel hebt of nadenkt over zingeving. Je bent snel overprikkeld, veel met anderen bezig en snel vermoeid. Je bent hoogsensitief of je herkent jezelf in (een aantal) kenmerken ervan. 

bloem-Y

Weinig energie

Je voelt je vaak vermoeid en daardoor lukt het je niet te doen wat je eigenlijk wilt doen. Misschien weet je zelfs niet meer waar je energie van krijgt. Je staat te springen om je energiepeil weer omhoog te krijgen en weer vol energie door het leven te gaan. Je bent bereid om hier voor keuzes te maken en in jezelf te investeren.

wat levert triffid coaching mij op?

 • Je voelt je:

 • AAC285A6-B067-40FB-BD10-018E18FCB81B

  Energieker

 • AAC285A6-B067-40FB-BD10-018E18FCB81B

  Lichter

 • AAC285A6-B067-40FB-BD10-018E18FCB81B

  Opgewekter

 • AAC285A6-B067-40FB-BD10-018E18FCB81B

  Stralender

 • AAC285A6-B067-40FB-BD10-018E18FCB81B

  Meer in balans

 • AAC285A6-B067-40FB-BD10-018E18FCB81B

  Rustiger in je hoofd

 • AAC285A6-B067-40FB-BD10-018E18FCB81B

  Bewuster van jezelf en je omgeving

 • AAC285A6-B067-40FB-BD10-018E18FCB81B

  Heldere prioriteiten

 • AAC285A6-B067-40FB-BD10-018E18FCB81B

  Makkelijker keuzes maken vanuit een stevige basis, namelijk: jezelf

 • AAC285A6-B067-40FB-BD10-018E18FCB81B

  Ruimte om te doen waar jij blij van wordt!

Coaching waar jij wilt!

Droomdagen en lifecoaching vinden plaats op onze boerderij in Langelo, een klein dorpje in Drenthe (tussen Groningen en Assen). Deze bijzondere boerderij uit 1792 straalt rust, vrijheid en geborgenheid uit. Een magische plek waar je helemaal tot jezelf komt…!

Is Langelo te ver voor je? No worries! Dan volg je de coachsessies via videobellen, net zo makkelijk.  Juist voor lange afstanden, weinig tijd en/of Corona een heel prettige manier. Denk je dat dit niets voor jou is? Probeer het eens! Ik merk in de praktijk dat sommigen het vooraf ongemakkelijk vonden, maar al snel de vele voordelen, het gemak en de resultaten merkten! 

8AEF3393-BB23-426D-93A8-4BA1C2953887

Doe Je Droom Traject

Gemeente Groningen Arrangement

Groeps-sessies

€1350 excl. BTW (normaal €1500)

 • Telefonische intake
 • 6x maandelijkse ‘Doe Je Droom’-sessie à 2,5 uur
 • Groepsgrootte: 4-6 personen
 • Praktijkopdrachten
 • Voordelen van groepsdynamiek (verbinding, inspiratie, steun, verbreding horizon)
 • Gelijkgestemden ontmoeten
 • Locatie: Langelo

Individuele sessies

€2475 excl. BTW (normaal €2750)

 • Live intake
 • 6x maandelijkse ‘Doe Je Droom’-sessie à 2,5 uur
 • 1-op-1
 • Praktijkopdrachten
 • Meer tijd en aandacht voor je persoonlijke situatie (concentratie, verdieping)
 • Focus op jezelf
 • Locatie: Langelo

Ik geef je garantie

Twijfel je of je wel dromen en specifieke verlangens hebt? Of dat we ze niet kunnen vinden? Ik herken dat als geen ander. Ik had niet eens een hobby, laat staan een droom! Maar wat heb ik mij vergist. Door echt stil te staan bij mezelf, mijn patronen en keuzes ontdekte ik dat ik wel degelijk een droom had. Sinds ik heb ontdekt hoe dit werkt, is mijn hele perspectief veranderd. Ik garandeer je dat je met de Doe Je Droom Methode duidelijk inzicht krijgt in jouw behoeften en dat je in beweging komt om met jouw dromen aan de slag te gaan. Ik help je net zo lang tot jij helder hebt waar jij naartoe wilt en weet hoe je dit gaat aanpakken!

anker-B

Negeer je verlangens niet langer!

Schrijf je vandaag nog in voor het Doe je Droom Traject. Leef je droom!

dolfijn-C

Tijdelijk aanbod

Je kunt je tot 31 oktober 2018 inschrijven voor dit unieke Gemeente Groningen Arrangement. Startmomenten voor de groepen zijn 15 november 2018 en 10 januari 2019. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Geef je direct op om zeker te zijn van deelname.

Veelgestelde vragen

Waar vinden de sessies plaats?

Op een prachtige boerderij aan de Hoofdweg 11, Langelo in Drenthe. Deze verbouwde boerderij dateert uit 1792 en ademt rust, vrijheid, geborgenheid en sereniteit uit. Een plek waar je je direct thuis en ontspannen voelt.

Wanneer kan ik beginnen?

De groepstrajecten starten op donderdag 15 november 2018 en 10 januari 2019. Individuele trajecten starten in overleg.

Wanneer vinden de sessies plaats?

De groepstrajecten die starten op donderdag 15 november 2018 zijn als volgt gepland:

 • Sessie 1: donderdag 15 november 9.30-12.00
 • Sessie 2: donderdag 13 december 9.30-12.00
 • Sessie 3: donderdag 11 januari 9.30-12.00
 • Sessie 4: donderdag 7 februari 9.30-12.00
 • Sessie 5: donderdag 8 maart 9.30-12.00
 • Sessie 6: donderdag 12 april 9.30-12.00

De sessies die starten op 10 januari 2019 moeten nog worden ingepland.

Individuele trajecten worden in overleg ingepland.

Hoe lang duren de sessies?

De sessies duren zo’n 2,5 uur. Tijden: 9.30-12.00.

Wat kan ik tijdens de sessies verwachten?

De sessies hebben iedere keer eenzelfde soort opbouw. Een gedeelte ‘theorie’ (geen droge stof, maar informatie over het thema/ onderwerp van die maand), een aantal oefeningen die je voor jezelf of in tweetallen uitvoert en het uitwisselen van ervaringen. Je gaat korte en langere meditaties doen, je gaat aan de slag met mindfulnessoefeningen, je gaat naar muziek luisteren, je bent in de natuur, je gaat oude en belemmerende overtuigingen loslaten en je gaat je eigen plan opstellen.

Waarom zijn de sessies maandelijks?

De maandelijkse sessie is bewust gekozen. Zo heb je tussen de sessies voldoende tijd om te oefenen en te trainen met de thema’s en opdrachten. Tussen de sessies door ontvang je praktische opdrachten die je in je dagelijkse leven direct kunt toepassen, zodat je gelijk verandering ervaart.

Hoeveel tijd ben ik wekelijks kwijt aan dit traject?

Ik adviseer je iedere week zo’n 2,5 uur te besteden aan de opdrachten en oefeningen. Dit kun je natuurlijk verdelen over de week.

Als ik een sessie niet kan of ziek ben, wat dan?

Mocht je onverhoopt door ziekte of afwezigheid een sessie missen, dan kijken we of er in een andere groep nog plek is. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben we telefonisch contact en bespreken we de sessie en geef ik je individuele/ aangepaste opdrachten mee. Mocht het nodig zijn dan kunnen we de sessie op een later moment alsnog inplannen.

Wat is het verschil met mindfulness- of meditatietraining?

Het Doe Je Droom traject is een uniek resultaatgericht traject waarin de kracht van mindfulness, meditatie en coaching gecombineerd wordt om jouw doelen te realiseren. Het is dus geen mindfulnesstraining (al gebruiken we mindfulness wel in de uitvoering). Daar waar het bij mindfulnesstrainingen en meditatie trainingen draait om het trainen van je bewustzijn is het doel van dit traject om dit bewustzijn ook daadwerkelijk in te zetten om jouw gewenste resultaat te boeken. De methode is een bewezen middel om je leven leuker te maken!

Ik heb nog nooit gemediteerd of met mindfulness gewerkt...

Geen probleem. Al heb je nog nooit gemediteerd of met mindfulness gewerkt, dan nog is dit iets voor jou. Ik hanteer laagdrempelige meditaties en mindfulnessoefeningen die voor iedereen toegankelijk zijn.

Ik heb al een mindfulnesstraining gevolgd...

Wat goed! Je hebt dus al getraind met de kracht van je bewustzijn. Dat gaat je helpen om nog een stap verder te gaan: je gaat dit combineren met het realiseren van je dromen en de onderdelen in je leven die je meer in balans wilt hebben. Je gaat inzichtelijk maken waar jij meer aandacht en focus wilt aan wilt besteden en gebruikt mindfulness als tool om bij jezelf te blijven in dit proces.

Ik twijfel of ik wel met collega’s zo’n traject wil ervaren

Heel logisch. Het mooie is dat bijna iedereen dat gevoel heeft. Door het juist aan te gaan ga je ondervinden hoe prettig het is om elkaar op persoonlijk vlak beter te leren kennen, ervaringen te delen en zo op een ander niveau verbinding te ervaren. Je trekt elkaar naar een hoger plan. De groepsdynamiek geeft een extra waardevolle dimensie aan het traject.

Is dit alleen voor medewerkers van de gemeente Groningen?

Nee, het Doe Je Droom Traject is voor iedereen die met zijn dromen aan de slag wil toegankelijk. Voor de medewerkers van de gemeente groningen is er wel een speciaal tarief. Tijdens de sessies kan het dus zo zijn dat er ook deelnemers zijn die niet bij de gemeente Groningen werken.

Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Jazeker. Langelo is bereikbaar met de bus vanuit Groningen. Je stapt in Roden over naar de bus naar Langelo. Met de bus is het ongeveer een half uur vanuit het centrum van Groningen.

Triffid Ervaringen

piece-by-peace

"Judith heeft een speciale gave om de kern van iedere vraag aan te voelen. Ze heeft een hele prettige coachingsstijl waarin ze je op een warme en effectieve manier ondersteunt en aanmoedigt in je ontdekkingsreis. Coaching met haar voelde als een bijzonder cadeau. Ik kan Judith van harte aanbevelen aan iedereen die dichterbij zichzelf wil komen". 

Katarina

piece-by-peace

"Judith is in mijn beleving een trainer en coach van het hoogste niveau. Omdat Judith zowel de kennis en kunde bezit alleen vooral de kwaliteiten van nederigheid, vertrouwen en kwetsbaarheid hanteert die nodig zijn om uit de interactie met de ander ‘de beste versie’ van de ander te halen. En dit gepaard met een dosis vrolijkheid die je steeds weer verwarmt.

Judith heeft de gave om als zichzelf met je mee te gaan in het verkennen van je binnenwereld, verkennen van de peilloze dieptes van je geest en ziel.

Een parel deze vrouw".

Monique D.

Artboard 4

"Ik geef Judith een 10! Ze is ontzettend motiverend, ik voelde gelijk een klik en durfde daardoor eerlijk en mezelf te zijn. Ik ben me bewust geworden dat ik zoveel meer kan dan ik dacht. Ik durf nu drempels over die ik eerder niet voor mogelijk hield". 

Judith W.

martine top

"Een van mijn beste keuzes ever! Het was een intensief, bijzonder en mooi traject met heel veel inzichten. Het volgen van mijn hart en doen wat bij mij past (niet waar ik toevallig ingerold ben), vertrouwen op m’n gevoel en dat je met kleine stapjes veel kunt bereiken. En over Judith: wat een supertof mens - altijd met de 100% volle aandacht, puur en enthousiast. Een aanrader!"

Martine Top

4C31091F-5236-44EC-9448-CF05176F0C2B@wifi.ns.nl

“Judith is de meest pure, enthousiaste persoon die ik ken. Ze neemt haar werk heel serieus, ze neemt je op een praktische manier mee naar je wensen en dromen en helpt je je plan om te zetten naar daden.”

Sabine Burkunk

0-1

“Ik heb van Judith geleerd dat ik met kleine stapjes al veel kan bereiken. Ik weet nu beter waar ik op moet focussen om mijn droom te laten slagen: minder denken en meer doen, wat werkt dat verfrissend zeg! ”

Brenda van de Wal

e49c05de-09eb-4513-9b9d-b0e3aeaad28d

“Dankzij Judith heb ik mijn dromen en doelstellingen gehaald: een grote verandering in mijn leven! Het heeft mij veel opgeleverd en positief veranderd.”

Monique Zantinga

27788115_373749379757581_5149840572043392502_o

“Gisteren een droomdag gehad... 100% aandacht voor mij en mijn dromen. Waar wil ik naartoe met mezelf en mijn talenten? Wat moet ik doen en laten? Ik had een wake-up call nodig en daar heeft Judith me perfect mee geholpen!”

Jeroen van de Wier

martinepool

“Dankzij Judith heb ik ontdekt wat ik belangrijk en leuk vind in mijn leven. Dat heeft wel even tijd en discipline nodig, maar ik ervaar meer rust en energie. Zowel thuis als in mijn werk 'stroomt' het weer.”

Martine Pool

janneke-otten-doe-je-droom-traject-triffid-judith-runsink-circle

“De droomdag met Judith maakte dat ik echt even stil kon staan en ruimte kon maken in alle chaos van gevoel en emotie in m'n hoofd. Dat hielp enorm om keuzes in de juiste richting te maken!”

Janneke Otten

piece-by-peace

“Wat een heerlijk proces op weg naar dat wat ik al ben! Door het Doe je Droom-traject van Judith voel ik mij weer liefdevol, sexy en vitaal!”

Inez van der Wal

vlinder

“In het coachtraject van Judith heb ik weer de vrijheid mogen ervaren in wie ik ben en wat ik wil. Ik heb geleerd om meer tijd voor mezelf te nemen. Blij te zijn met mezelf. Om te 'zijn'. Naast veel handvaten hebben we ook veel lol gehad! Een aanrader!”

Monique Drenth

Scroll naar top