Events

DREAM EXPERIENCE

Op zaterdag 21 november 2020 vindt de Triffid Dream Experience plaats. Een middag vol inspiratie, ontspanning, verbinding en positieve vibes!

Deze middag draait om authenticiteit, jezelf mogen zijn in een wereld die telkens verandert. 

INSPIRATIONAL TALK:
Ik vertel je over mijn eigen ervaring op het vlak van je dromen ontdekken, je talent benutten, loslaten wat anderen denken en doen wat je hart je ingeeft.
Over hoe dat nu werkt in ons hoofd, over de keuzes die we zelf kunnen maken en hoe je vanuit acceptatie van een situatie toch je eigen weg mag volgen. 

DROOMMEDITATIE:
Laat alles even lekker los en ga een vrijuit dromen. Ontdek wat dat met je doet! Je hoeft alleen maar je ogen te sluiten terwijl je op je stoel zit en laat je meenemen door het verhaal dat ik je vertel. 

OPDRACHTEN:
Tussendoor krijg je af en toe een opdracht om te ontdekken hoe het bij jou werkt. Zo leer je deze middag meer over je eigen dromen, misschien wel je belemmerende gedachten en hoe jij thuis concrete stappen kan zetten.

LIVE PIANOMUZIEK:
Muziek helpt te ontspannen! Daarom komt Annemieke van der Heide live op de piano spelen en zal ze de middag afsluiten met 1 van haar nummers. Ook voorafgaand en na afloop is er relaxte achtergrond muziek.

Kortom: de Dream Experience is een inspirerende middag om jezelf op een positieve manier in beweging te zetten. Want juist nu kunnen we allemaal wel wat positiviteit, creativiteit en verbinding gebruiken!

PRAKTISCH

LOCATIE:
De Wolkenfabriek
Suikerlaan 18
9743 DA Groningen

KOSTEN:
€35,- (incl. 2x  koffie/thee)

AANMELDEN:
Stuur een berichtje naar judith@triffid.nl
Na aanmelding ontvang je een tikkie. Als je hebt betaald, is je plek gereserveerd!
(Wees er snel bij, er is plek voor maximaal 25 deelnemers!)

EXTRA INFO CORONA:
De Wolkenfabriek is een grote, ruime fabriek met goede ventilatie en hoge plafonds. Zitplaatsen zijn op 1,5 meter, dus alles is op veilige afstand.
Mocht je moeten annuleren wegens gezondheidsissues, no worries. Dan krijg je je geld terug en maken we iemand anders gelukkig met jouw plekje.

Alleen al meedoen met de workshop is winst, want je neemt, gunt, geeft jezelf tijd en aandacht. Als je dan terecht komt in een werkelijk super setting met leuke en inspirerende mensen en een Judith die vol enthousiasme en oprechte aandacht en treffende vragen weet neer te leggen....tja dan is het een meer dan geslaagde middag. - Manilde

Even stilgezet... Normaal raas ik maar door. Op deze ontspannen, maar ook gezellige middag ben ik flink aan het dromen gezet. Wat zijn mijn dromen en hoe kan ik ze waar gaan maken. Stof tot nadenken. Bedankt!

Wat een relaxte sfeer en toch werken aan jezelf. Top combinatie. Leuke mensen ontmoet, die misschien een kleine rol kunnen spelen bij het realiseren van mijn droom! Dobbel winst! En toplocatie!

Lieve, lieve Judith. Dankjewel. In een idyllische setting alle aandacht voor mij! Heb me in tijden(!) niet zo relaxed gevoeld. Alle tijd en ruimte om uit te zoeken wat IK wil. Ga met energie en meer liefde voor mij naar huis. Een droom waarvan ik het bestaan niet wist. Voel me rijker! Dankjewel - Inge

Een mooie middag, waarbij ik even stil kon staan bij mezelf, mijn eigen ontwikkeling en een stuk bewustwording van hoe ik nu in het (dagelijkse) leven sta. Je hebt me veel tools gegeven om mee verder te gaan op weg naar mijn 'Follow the sun'. Ik ben erg positief en blij dat ik hier bij was en ga er graag mee verder. Complimenten! - Karen

Waarom een dream experience?

De Triffid Dream Experience wordt georganiseerd door Judith Runsink, lifecoach en eigenaar van Triffid the Dream Company. Judith gelooft dat het juist nu zo belangrijk is om aandacht te besteden aan een gezonde mindset, leren omgaan met belemmerende gedachten en gevoelens, aan nieuwe mogelijkheden en verbinding met jezelf en een ander. Judith haar missie is om tijdens de Dream Experience mensen te inspireren hun hart te volgen, ook in tijden van onrust, onzekerheid en uitdagingen. Ze laat zien dat je altijd zelf een keuze hebt.

Scroll naar top