Droomdag

We rennen, vliegen, springen, vallen en staan weer op.... De snelheid van onze maatschappij is hoog. Heel hoog. Dat maakt het een uitdaging om zo nu en dan gewoon even stil te staan. Om je heen te kijken. Wat ben je eigenlijk aan het doen?! Door omstandigheden (denk aan ziekte, een burn-out of nu tijdens Corona) worden we soms ineens keihard geconfronteerd met de werkelijkheid. En wat is er dán belangrijk? Zou je nu andere keuzes maken? Wat is het dat jij nodig hebt, wat is haalbaar, wat wil jij?
Stap voor een dag van je automatische piloot, uit je dagelijkse sleur en laat je verrassen door het (her)ontdekken van je dromen en hoe jij ze vanaf nu invulling kan geven!

followyourheart-B

Schud je dromen wakker

Ik help je bij het wakker schudden van jouw dromen! Dromen is namelijk niet zo moeilijk, we zijn het alleen vaak verleerd. Met ons hoofd proberen we te herinneren, maar je blijft in cirkeltjes draaien. Met mijn specifieke Doe je Droom-methode (waaronder een Droom-meditatie in een hangmat, oh yeah!) ga je jouw dromen weer leven inblazen. Zo krijg je weer helder waar jij écht blij van wordt, kun je makkelijker keuzes maken en prioriteiten stellen. Kortom, je kiest vanuit ontspanning voor datgene waar jouw leven mee wordt verrijkt!  Met een flinke dosis positiviteit. En het mooie: het is helemaal niet ingewikkeld. Je moet alleen de juiste stappen in de juiste volgorde nemen die passen bij jouw situatie. En daar help ik je bij. 

Triffid Droomdag

Individueel

Offerte op maat

  • Telefonische intake
  • Unieke op maat gemaakte dag-retreat
  • 10.00-16.00
  • 6 uur individuele coaching
  • Droom-meditatie in de hangmat
  • Flow-schrijven
  • Wandelen in stilte of in gesprek
  • Healthy lunch, smoothie, koffie & thee
  • Locatie: Langelo, Drenthe
anker-B

gun jezelf een droomdag

Boek vandaag nog jouw Droomdag. Ontspannend, inspirerend & waardevol voor het leven!

dolfijn-C

Veelgestelde vragen

Wat maakt een Droomdag anders dan reguliere coaching?

Jouw Droomdag wordt zo vormgegeven dat de basis ingrediënten die het dromen en visualiseren stimuleren zo effectief en efficiënt worden ingezet. Bij reguliere coaching zit je vaak tegen over elkaar en wordt je veelal vanuit je hoofd gestimuleerd. Tijdens een Droomdag wordt je intuïtie ingezet om tot de kern van jouw verlangens te komen. Dit gecombineerd met een stuk resultaatgerichte coaching zorgt ervoor dat je niet alleen tot de kern komt, maar zet je ook daadwerkelijk in beweging. 

Is het mogelijk dat mijn werkgever mijn Droomdag vergoedt?

Een Droomdag is een dag waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Vandaar dat in het verleden hebben meerdere deelnemers hun Droomdag vergoed kregen van hun werkgever. Overleg met je leidinggevende of je gebruik kunt maken van een opleidingsbudget of vergoeding voor deze persoonlijke ontwikkelingsdag!

Op welke dagen kan ik mijn Droomdag boeken?

Een Droomdag vindt doordeweeks plaats. Tijdens jouw telefonische intake stemmen we gezamenlijk een datum af. 

Waar vindt mijn Droomdag plaats?

Op een prachtige boerderij aan de Hoofdweg 11, Langelo in Drenthe. Deze verbouwde boerderij dateert uit 1792 en ademt rust, vrijheid, geborgenheid en sereniteit uit. Een plek waar je je direct thuis en ontspannen voelt.

Kan ik met het openbaar vervoer komen?

Jazeker. Langelo is bereikbaar met de bus vanuit Groningen. Je stapt in Roden over naar de bus naar Langelo. Met de bus is het ongeveer een half uur vanuit het centrum van Groningen.

Kan ik tijdens deze Corona periode een Droomdag boeken?

Jouw Droomdag is individueel (of met 2 personen). Tijdens jouw Droomdag houden we continue minimaal 1,5 meter afstand. Je kunt dus met een gerust hart boeken. Mocht je wegens veranderende Corona-maatregelen willen annuleren, dan kun je dit kosteloos doen!

Kan ik mijn Droomdag (bijv. wegens Corona) annuleren?

Je kunt tot 1 week vóór je Droomdag kosteloos annuleren. Daarna wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Mocht je door Corona gerelateerde zaken moeten annuleren dan mag je dit tot 24 uur van te voren kosteloos doen. 

Triffid Ervaringen

piece-by-peace

"Judith heeft een speciale gave om de kern van iedere vraag aan te voelen. Ze heeft een hele prettige coachingsstijl waarin ze je op een warme en effectieve manier ondersteunt en aanmoedigt in je ontdekkingsreis. Coaching met haar voelde als een bijzonder cadeau. Ik kan Judith van harte aanbevelen aan iedereen die dichterbij zichzelf wil komen". 

Katarina

piece-by-peace

"Judith is in mijn beleving een trainer en coach van het hoogste niveau. Omdat Judith zowel de kennis en kunde bezit alleen vooral de kwaliteiten van nederigheid, vertrouwen en kwetsbaarheid hanteert die nodig zijn om uit de interactie met de ander ‘de beste versie’ van de ander te halen. En dit gepaard met een dosis vrolijkheid die je steeds weer verwarmt.

Judith heeft de gave om als zichzelf met je mee te gaan in het verkennen van je binnenwereld, verkennen van de peilloze dieptes van je geest en ziel.

Een parel deze vrouw".

Monique D.

Artboard 4

"Ik geef Judith een 10! Ze is ontzettend motiverend, ik voelde gelijk een klik en durfde daardoor eerlijk en mezelf te zijn. Ik ben me bewust geworden dat ik zoveel meer kan dan ik dacht. Ik durf nu drempels over die ik eerder niet voor mogelijk hield". 

Judith W.

martine top

"Een van mijn beste keuzes ever! Het was een intensief, bijzonder en mooi traject met heel veel inzichten. Het volgen van mijn hart en doen wat bij mij past (niet waar ik toevallig ingerold ben), vertrouwen op m’n gevoel en dat je met kleine stapjes veel kunt bereiken. En over Judith: wat een supertof mens - altijd met de 100% volle aandacht, puur en enthousiast. Een aanrader!"

Martine Top

4C31091F-5236-44EC-9448-CF05176F0C2B@wifi.ns.nl

“Judith is de meest pure, enthousiaste persoon die ik ken. Ze neemt haar werk heel serieus, ze neemt je op een praktische manier mee naar je wensen en dromen en helpt je je plan om te zetten naar daden.”

Sabine Burkunk

0-1

“Ik heb van Judith geleerd dat ik met kleine stapjes al veel kan bereiken. Ik weet nu beter waar ik op moet focussen om mijn droom te laten slagen: minder denken en meer doen, wat werkt dat verfrissend zeg! ”

Brenda van de Wal

e49c05de-09eb-4513-9b9d-b0e3aeaad28d

“Dankzij Judith heb ik mijn dromen en doelstellingen gehaald: een grote verandering in mijn leven! Het heeft mij veel opgeleverd en positief veranderd.”

Monique Zantinga

27788115_373749379757581_5149840572043392502_o

“Gisteren een droomdag gehad... 100% aandacht voor mij en mijn dromen. Waar wil ik naartoe met mezelf en mijn talenten? Wat moet ik doen en laten? Ik had een wake-up call nodig en daar heeft Judith me perfect mee geholpen!”

Jeroen van de Wier

martinepool

“Dankzij Judith heb ik ontdekt wat ik belangrijk en leuk vind in mijn leven. Dat heeft wel even tijd en discipline nodig, maar ik ervaar meer rust en energie. Zowel thuis als in mijn werk 'stroomt' het weer.”

Martine Pool

janneke-otten-doe-je-droom-traject-triffid-judith-runsink-circle

“De droomdag met Judith maakte dat ik echt even stil kon staan en ruimte kon maken in alle chaos van gevoel en emotie in m'n hoofd. Dat hielp enorm om keuzes in de juiste richting te maken!”

Janneke Otten

piece-by-peace

“Wat een heerlijk proces op weg naar dat wat ik al ben! Door het Doe je Droom-traject van Judith voel ik mij weer liefdevol, sexy en vitaal!”

Inez van der Wal

vlinder

“In het coachtraject van Judith heb ik weer de vrijheid mogen ervaren in wie ik ben en wat ik wil. Ik heb geleerd om meer tijd voor mezelf te nemen. Blij te zijn met mezelf. Om te 'zijn'. Naast veel handvaten hebben we ook veel lol gehad! Een aanrader!”

Monique Drenth

Scroll naar top