Boost your life and dreams!

Neem jij wel eens tijd voor jezelf? Gewoon even stilstaan. Voelen hoe het eigenlijk met je gaat. Wat je wilt in je leven. Er even tussenuit knijpen. Om jezelf op te laden. Nieuwe energie op doen. Maar wil je dat wel in een veilige, relaxte omgeving en hoeft het van jou niet te zwaar of té spiritueel? Precies voor mensen zoals jij organiseren Anja en ik de Dream-Booster. Hoe is dit event ontstaan, waarom in Spanje en wat levert dit lange weekend jou op… Lees er hier alles over!

Spaanse Droom

Een paar maanden geleden ontving ik een mailtje van Barbara Dufrasnes. Ze vertelde over hun droom om in Spanje te wonen. Een eigen plek creëren waar ze (grotendeels) zelfvoorzienend kunnen zijn. Ze vertelde dat ze deze plek vorig jaar hebben gevonden: Mas de Mingall. Dat ze nu inmiddels al een jaar lang hard werken om er echt hún plek van te maken. En vooral: dat ze deze plek zo graag wil delen met mensen die ook hun dromen willen realiseren, op zoek zijn naar rust, vrijheid en geborgenheid. En toen ontdekte ze Triffid…

rise and shine of the dream-booster

Via haar zus en Martine (mijn VW-bus friend en Triffid-coachee) was Barbara op mijn website terecht gekomen. Ze had direct het gevoel dat onze Dreamexperience (het retreat dat Anja Wils, eigenaresse Feel Good, en ik vorig jaar op Ibiza gaven) ook zo goed bij hun plek zou passen. Ik besloot haar eens te bellen om nader kennis te maken. Na 1,5 uur bellen waren we beiden dolenthousiast. Ik ging brainstormen met Anja en voor we het wisten was de Dream-Booster geboren. Een unieke combinatie van alles waar wij anderen mee willen inspireren: persoonlijke ontwikkeling (coaching), dromen, actie, ontspanning, samenzijn met andere beautiful souls en gezelligheid! En dat alles tijdens een lekker lang weekend in de zon.

Unieke combi!

Hoezo deze combi? Onze retreats zijn ontstaan vanuit de principes die ik bij mijn Droomdagen en coaching hanteer en Anja bij Feel Good en ons ondernemerschap. In de natuur zijn, ontspanning, (korte) meditaties, jezelf mogen zijn, diepgang afgewisseld met humor en luchtigheid, gezonde voeding, yoga, wandelen, focus, creativiteit én concrete actie. Met onze retreats laten we je deze combi beleven voor meerdere dagen, zodat je het echt in al je vezels voelt en er thuis verder mee aan de slag kunt.

Transformatie

Een paar weken geleden mochten wij zelf de sfeer proeven bij Mas de Mingall. Kwamen wij nog aan als 2 drukke chicks die allebei uit de hectiek kwamen, binnen 24 uur waren we he-le-maal zen. En juist dat is de basis die we zoeken voor onze locaties. Rust en stilte voelen. Zo hard nodig om echt vanuit je diepste kern te gaan dromen en focus te creëren. Afgewisseld met positieve, inspirerende mensen om je heen. Met de Dream-Booster bieden wij je al deze ingrediënten. Omdat wij zelf continue ervaren hoe belangrijk en succesvol juist deze combi is!

Wat ga je doen?

De focus ligt allereerst op lekker relaxen en chillen. Kennismaken, aarden, niksdoen, de dag starten met yoga, lezen, wat jij wilt. Je gaat stilte ervaren. En vanuit die stilte gaan we dromen. Wij gaan je hierbij begeleiden. Je gaat alles wat er in die stilte omhoog komt, opschrijven. Je zult verbaasd zijn over wat er bovendrijft vanuit die ultieme ontspanning. Je gaat onderzoeken wat er thuis in je dagelijkse leventje gebeurt waardoor je telkens (on)bewust wordt afgeleid. En we gaan kijken hoe je gerichte actie kunt ondernemen om hier thuis verder mee aan de slag te gaan. Om zo je leven nog (meer) vorm te geven wat past bij jou en jouw situatie. Je doet dit puur voor jezelf in de veilig sfeer van de groep. Delen mag, maar niets moet. Het is joúw Dream-Booster.

Kortom de Dream-Booster is voor vrouwen die nodig toe zijn aan wat tijd voor zichzelf, die zich nu al kunnen verheugen op een lekker lang weekend in Spanje in een schitterende natuur mét een zwembad, die inspiratie zoeken, handvaten kunnen gebruiken om thuis ook actie te ondernemen om nog meer jouw leven te leven.

Pak deze kans!

Wil je ook mee? De geheel verzorgde Dream-Booster kost  €695,- incl. btw (€575,- excl. btw) (excl. vliegticket) en is voor maximaal 10 vrouwen. Dit is inclusief 3 overnachtingen in een 2- of 3-persoonskamer, alle biologische, vegetarische maaltijden, 4 uitgebreide Droomsessies à 2 uur en 2x yoga!

Wij doen er werkelijk waar alles aan om je een onvergetelijk, bijzonder Droomweekend te laten beleven!

Met de Dream-Booster combineer je coaching en persoonlijke ontwikkeling met ontspanning, opladen en een onvergetelijk weekend in Spanje.

(Ter vergelijking: een 1-op-1 intensieve Droomdag kost normaal €495,-)

Dus ben jij écht toe aan tijd voor jezelf? Voel je aan alles dat dit precies wat voor jou is? Kom dan gelijk in actie, zet die belangrijke eerste stap en ga met ons mee!

https://businessrocketeer.nl/dating-in-the-dark-katie/ voor meer info en aanmelding of mail me op can a 16 year old go to jail for dating a 13 year old!

Scroll naar top