Alle remmen los!

energy-suckers
DJD-DROOM

Dromen…de een is er de beste in, de ander weet het gewoon niet. Ik behoorde altijd tot die tweede partij. Ik wist het gewoon niet. Tot ik leerde om eens stil te staan bij mezelf en wat er in me omgaat. Bleek dat ik al sinds mijn jeugd een plaatje in mijn hoofd had van een vw busje. Maar ik vond daar wat van: dat wil toch iedereen, hoe moet ik zo’n ding betalen, wat ga ik er dan mee doen?

Tot ik mezelf serieus nam! En nog langer stil ging staan bij dit plaatje. Ik leerde visualiseren. Een beeld schetsen van wat ik het liefste voor me zag. Hoe het er dan uit ziet, wat ik aan het doen ben met wie, de kleuren erbij, de geuren en vooral het gevoel dat het me zou geven. Door het super concreet te visualiseren krijg je al instant een happy feeling. Je hersenen onderscheiden namelijk nauwelijks het verschil tussen realiteit en dat wat jij in je hoofd ziet en in je lijf ervaart!

Tip:

Plan de komende maand ergens een moment voor jezelf. Schenk een kop thee in, doe gezellig een kaarsje aan, zet een ontspannend muziekje aan. Ga nu lekker liggen of zitten en ga eens ongeremd dromen. Alsof alles mogelijk is, niets te gek is. Wat zou jij dan doen? En hoe zou jij je dan voelen?

Just try it and see for yourself, J.

Triffid icon doe je droom traject

Wil je meer?

Het is zó belangrijk om te blijven dromen! Begin klein en schrijf je vandaag nog in: dan krijg je iedere week een droomstootje in je mailbox!

Scroll naar top